Verhuizingen halen

Verhuizingen halen: Ervaren verhuisfirma voor particulieren en bedrijven!

Verhuizingen halen

Opzoek naar verhuizigen halen ?

Wij zijn jouw ervaren en betrouwbare partner voor al je verhuizingen in halen (Limburg) groot en klein: Professioneel, snel, zonder brokken te maken. Ervaren verhuisfirma ook voor verhuur verhuiswagens, liften, ladders, stevige verhuisdozen en meer!

Professionele verhuizing halen met onze verhuisfirma

Verhuizingen halen

Voor vlotte verhuizingen doe je best beroep op een ervaren verhuisfirma zoals de onze. Wanneer je van plan bent om te gaan verhuizen komt daar immers heel wat bij kijken. Zo moet je de verhuis goed plannen en is het vaak noodzakelijk om een verhuiswagen of verhuislift te gebruiken voor het vervoer van de grotere meubels. Voor kleinere spulletjes zijn stevige verhuisdozen dan weer onmisbaar.

Wij brengen alle nodige materiaal mee en zorgen ervoor dat dankzij een goede planning alles op wieltjes kan verlopen. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kan je je volledig concentreren op je nieuwe thuis of nieuwe werkomgeving.

Zoek je een ervaren partner voor een verhuizing in halen? Twijfel dan niet ons te contacteren voor een gratis en vrijblijvende offerte voor jouw verhuizing.

Schokvrije verhuiswagens halen

Verhuizingen halen

Dankzij ons uitgebreid wagenpark bestaande uit verhuiswagens van verschillende afmetingen, bestelwagens en vrachtwagens, allemaal uitgerust met schokvrije luchtvering, laten wij niets aan het toeval over. Wij nemen dus steeds onze voorzorgen om schade aan je meubilair of ander huisraad tijdens het transport te voorkomen. Reken op ons!

Verhuislift huren halen

Bij ons kan je ook een verhuislift huren. Een verhuislift biedt een groot gemakt tijdens het verhuizen. Het is zelfs mogelijk om met de ladderlift de volledige verhuis af te handelen. Dit betekent dat je minder verhuizers hoeft in te huren tijdens de dag zelf, wat je dus goedkoper zal uitkomen.

Verhuisdozen huren halen

Verhuizingen halen

Om kleine spulletjes te verhuizen, gebruik je best stevige verhuisdozen. Hoe steviger, hoe beter. Er bestaan verhuisdozen in verschillende afmetingen en materialen zoals karton of kunststof. Bij professionele verhuisfirma’s kan je deze verhuisdozen huren.

Verhuizingen halen tips

Begin op tijd
Begin ruim op tijd. Begin met inpakken, zodra je verhuisdozen of opslagruimte hebt. Pak elke dag enkele dozen in.

halenkbaar materiaal verhuizen

Wikkel glaswerk, kopjes en borden apart in papier en stop ze in dozen. Gebruik kleren of handdoeken om ze in tegen schokken te beschermen. De zwaardere spullen moeten onderaan in de doos.

Rol tafelzilver in keukenrolpapier.

Zet flessen altijd rechtop in verhuisdozen en pak geen scherpe dingen bij kwetsbare zaken. Geef op de dozen aan dat er halenkbare spullen in zitten.

Brandbare vloeistoffen

Brandbare of licht ontvlambare vloeistoffen en spuitbussen mogen niet worden ingepakt. Deze en op andere manier gevaarlijke stoffen kun je het beste apart houden. Verandering in temperatuur en druk kan lekkage of zelfs explosie veroorzaken.

Hoe spiegels verhuizen

Pak spiegels, lijsten en schilderijen in en plaats ze op hun kant in zware, degelijke dozen. Spiegels, fotolijsten en schilderijen en andere halenkbare spullen voorzichtig inpakken.

Zoek je een betrouwbare, ervaren, professionele voor verhuizingen halen? Twijfel dan niet ons te contacteren voor een gratis, vrijblijvende offerte voor jouw verhuizing.