Verhuizingen

Vlotte verhuizingen door ervaren verhuizers voor particulieren en bedrijven!

Verhuizingen

Jouw ervaren partner voor al je verhuizingen groot en klein: Professioneel, snel, zonder brokken te maken. Verhuisfirma ook voor verhuur verhuiswagens, liften, dozen en meer.

Professionele verhuizing met een verhuisfirma

Verhuizingen

Voor vlotte verhuizingen doe je best beroep op een ervaren verhuisfirma. Wanneer je van plan bent om te gaan verhuizen komt daar immers heel wat bij kijken. Zo moet je de verhuis goed plannen en is het vaak noodzakelijk om een verhuiswagen of verhuislift te gebruiken voor het vervoer van de grotere meubels. Voor kleinere spulletjes zijn stevige verhuisdozen dan weer onmisbaar.

Verhuizingen bedrijven en particulieren

Verhuizingen

Een ervaren verhuisfirma kan je inschakelen voor vlotte en professionele verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. Voor een bedrijfsverhuis moet bijvoorbeeld gekeken worden naar de minimale grootte van verhuiswagen of ladderlift die minimaal nodig is om alle kantoormeubilair te kunnen opladen en transporteren. Er zullen vaak heel wat meer zware spullen te vervoeren zijn dan bij een particuliere verhuis, en er zullen ook meer verhuizers moet worden ingeschakeld.

Maar ook bij een bedrijfsverhuis zullen net zoals bij een particuliere verhuis, verhuisdozen nodig zijn om de kleine spulletjes in op te bergen. Heb je zelf geen verhuisdozen ter beschikking? Vergeet dit dan niet te melden aan de verhuisfirma van je keuze zodat zij er kunnen meebrengen. Je kan de verhuisdozen ook al op voorhand bestellen en de kleinere spullen inpakken. Op de dag van de verhuizing zelf hoeven dan enkel de dozen nog te worden ingeladen en de grotere stukken te worden opgeladen.

Schokvrije verhuiswagens

Bij verhuizingen is een verhuiswagen onmisbaar. Met een verhuisfirma die beschikt over verhuiswagens van verschillende afmetingen, bestelwagens en vrachtwagens, allemaal uitgerust met schokvrije luchtvering, laat je niets aan het toeval over. Professionele verhuisfirma’s nemen dus steeds hun voorzorgen om schade aan je meubilair of ander huisraad tijdens het transport te voorkomen.

Verhuislift huren

Om tijdens je verhuizing je meubilair en andere zwaardere spullen uit de huiskamers in de verhuiswagen te krijgen, kan je ook een verhuislift huren. Een verhuislift biedt een groot gemakt tijdens het verhuizen. Het is zelfs mogelijk om met de ladderlift de volledige verhuis af te handelen. Dit betekent dat je minder verhuizers hoeft in te huren tijdens de dag zelf, wat je dus goedkoper zal uitkomen.

Verhuisdozen huren

Verhuizingen

Om kleine spulletjes te verhuizen, gebruik je best stevige verhuisdozen. Hoe steviger, hoe beter. Er bestaan verhuisdozen in verschillende afmetingen en materialen zoals karton of kunststof. Bij professionele verhuisfirma’s kan je deze verhuisdozen huren.

Verhuistips

Pak elke kamer afzonderlijk in. Gebruik voor elke kamer aparte dozen. Dit komt van pas wanneer je weer gaat uitpakken. Zorg dat je veelgebruikte spullen snel kunt terugvinden.

Geef elke doos een nummer. Duid aan naar welke kamer de doos moet worden gebracht. Maak per kamer een lijst van de dozen en noteer ook het totaalaantal dozen. Het is een goed idee om wat ruimte op de lijst vrij te laten voor eventuele opmerkingen en vermelding van waardevolle spullen.

Je zoekt een betrouwbare, ervaren verhuisfirma om je verhuizingen in goede banen te leiden en vlot af te handelen? Neem dan hier contact op.